Doprava zadarmo s Packetou na Slovensko aj do Českej Republiky

Písal sa 22. apríl 2006, kedy sa konala kvalifikácia na VC San Marina. Favoritom okrem Schumachera bol aj Fernando Alonso, Kimi Räikkönen, či piloti tímu BAR Honda, no napokon najrýchlejší čas 1:22.795 dosiahol Michael Schumacher na Ferrari 246 F1. V tom čase mali na konte najviac pole postion dvaja piloti, už nebohý Ayrton Senna a Michael Schumacher, a to celkovo 65. Michael Schumacher sa ziskom tejto pole position vyšplhal na prvé miesto a stanovil nový rekord. Následne ešte ďalšie 2 pridal, naposledy na VC Monaka 2012 s Mercedesom. 

Firma Hot Wheels sa rozhodla vydať práve toto pamätné 66-te pole position Schumachera v limitovanej edícii 6666 kusov. Kovový (die cast) model s upravenou figúrkou pilota a krásnou plaketou na podstavci, na ktorej sú popísané všetky dátumy a krajiny, kde Schumi vyhradil prvé štartové miesto. 

Samotný model je upravený na "zašpinenú" verziu a dodávaný v uzavretej papierovej krabici. 

*Hardcore fanúšikovia F1 isto vedia, že tento rekord už bol prekonaný Hamiltonom, no napriek tomu sa jedná o krásnu edíciu, ktorá je určená do vitríny každého fanúšika Ferrari/ M. Schumachera. 

Tento model je už vypredaný, ale v našej ponuke si môžete nájsť mnoho ďalších modelov Schumiho. pozrieť aktuálnu ponuku modelov